Over mij

Over mij,  Marion Weustink 

Twintig jaar geleden zou ik op mijn werk niet hardop zeggen dat mediteerde of dat ik  me interesseerde in het Boeddhisme en in religie. Ik zei hooguit dat ik psychologie heel interessant vond. Ik was bang om beoordeeld te worden als vaag, zweverig of erger nog: ongelukkig. Waar ik me bezighield voelde niet als vaag, zweverig of zwaar. Integendeel, het voelde als down to earth en “dichter bij mezelf” licht en waarachtig. Gelukkig is de tijdgeest veranderd en is mediteren en mindfulness steeds gewoner geworden.

Ik ben geboren in Twente, heb Culturele Antropologie gestudeerd en heb lang gewerkt als coach, trainer, opleider en supervisor, vanuit een stichting die zich bezighield met behandelingen op het gebied van stoppen met roken. Motiverende gespreksvoering was mijn specialiteit.

Het Boeddhisme was en is mijn grootste inspiratiebron.

Mindfulness

Ik heb de postacademische opleiding voor Mindfulnesstrainer gedaan aan het Radboud UMC voor Mindfulness. Ik geef zowel de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction training) als de MBCT (Mindfulnes Based Cognitive Therapy). Ik sta ingeschreven bij de VMBN categorie 1, dat betekent dat sommige zorgverzekeraars mijn training (gedeeltelijk) vergoeden. zie: zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

Compassie

Ik heb bij Frits Koster (vipassanaleraar en opleider) en Erik van den Brink (psychiater en opleider) de opleiding voor compassietrainer gevolgd.  De MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living) is een vervolg op de MBSR of MBCT.

Deelnemers zeggen over mij:

“De trainer gaf goede begeleiding, was geduldig en zorgde voor een veilige sfeer”.

“Zeer prettige begeleiding, helder en niet overdreven”.

“Eerlijk en open en met humor!”

“Wat een rust en respect”. 

Voor contact:

Marion Weustink

Of telefoon: 06 38253645

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *